Her er vores store kursusprogram 2019/20:

 

Vores store 2019/20 kursuskatalog er fyldt med gode og inspirerende kurser. Du kan finde og downloade kataloget her.

Vi tilbyder også at lave et skræddersyet kursus i din virksomhed, for din ERFA-gruppe eller blot for en mindre gruppe af udvalgte medarbejdere i virksomheden. Vi har tilknyttet et betydeligt antal meget kompetente undervisere, som står klar til at sammensætte det perfekte interne kursus til Jer.

Har du behov for en printet version af det samlede katalog, så skriv til os – så sender vi det til dig allerede i dag, det koster kun forsendelse kr. 32.

Aktuelle kurser november-december:
  • Revision af mindre virksomheder: Få genopfrisket din viden om revisionsprocessen, dokumentationskravet og arbejdsomfanget ved revision mv. af SMV-virksomheder. Trinity Fredericia 11/11 2019 (B08.1)
  • Moder/Datter: Bliv klædt på til at behandle dattervirksomheder og kapitalinteresser korrekt i regnskabet og udfør de nødvendige revisionshandlinger. Trinity Fredericia 25/11 2019 (A05.1)
  • Personlighedstyper og konfliktforebyggelse: Som revisor, bogholder, leder mv. møder man mange mennesker. Bliv klog på vurdering af personer, forstå deres handlingsmønstre og forebyg konflikter eller håndter en eskalerende konflikt. Trinity Fredericia 25/11 2019 (D10).
  • Investeringsejendomme: Bliv up-to-date på måleprincipper, revisionsdokumentation og skatteforhold vedr. investeringsejendomme. Trinity Fredericia 2/12 2019 (B09.1)
  • Stresshåndtering og kommunikation: Undgå stress, forstå signalerne ved dig selv og dine kollegaer/medarbejdere. Bliv bedre på den verbale kommunikation med kollegaer og kunder. Trinity Fredericia 3/12 2019 (D06.1)
  • Afgifter: Lønsumsafgift, energiafgifter og mange flere. Har du styr på afgifterne og fradragsretten? Bliv klogere, Trinity Fredericia 9/12 2019 (C05.1)
  • VSO Genopfriskningskursus: Har du styr på indskudskonto, sikkerheder for virksomhedsaktiver, aktivitetstyper i VSO osv. Trinity Fredericia 9/12 2019 (C09.1)

Udover ovenstående kurser, venter også vore aktuel skat, moms og/eller afgifter i januar 2020. Find kurserne i vores katalog (link ovenfor) eller følg løbende opdatering herom her på siden eller via vores nyhedsmail.

Fandt du ikke det du søgte – eller har du i din virksomhed behov for et helt særligt kursus, måske på tværs af emner. Så kontakt os, så sammensætter vi et skræddersyet kursus til dig/Jer i virksomheden/Erfa-gruppen.

Om vore kurser:

I 2019 afholdes kurserne på Trinity i Fredericia, Comwell Korsør, Comwell Klarskovgaard, Comwell Sorø og Comwell Rebild Bakker. Du kan læse om kursusstederne i vores kursuskatalog, side 7-9.

Ved deltagelse på vore kurser støtter du samtidig en god sag, idet vi igennem kursusgebyret donerer til TV2’s knæk cancer kampagne. Du kan også bidrage, læs mere på siden “om os” eller se side 6 i kursuskataloget.

Facebook

Twitter

Pinterest
LinkedIn