PK Kurser er en del af ReviSupport.

Fra 2020 udbyder PK Kurser ikke længere eget kursusprogram – men vi vil meget gerne skræddersy et specifikt kursus til din virksomhed. Vi har et stort netværk af fremragende undervisere og foredragsholdere indenfor ale felterne revision, regnskab, skat/moms, ledelse og meget andet. Så hvorfor tage ud af huset – når vi kan komme til dig.

Kontakt os på info@revisupport.dk eller via “kontakt”, så tager vi en drøftelse om Jeres ønsker og sammensætter et program til Jer. Vi sørger for at booke underviser, udarbejde kursusbeskrivelse og efterfølgende evaluering og kursusbeviser. Har du behov for at låne AV-udstyr sørger vi også for det – din opgave bliver alene at få det bedst mulige udbytte på dagen. Det kalder vi: “Vi gør det nemmere”

Skræddersyede kurser efter dit behov

Skal vi komme til dig?

Har du ikke fundet det kursus, som du har behov for? Så kontakt os, så sammensætter vi et skræddersyet kursus til dig/Jer i virksomheden/Erfa-gruppen.

Skal vi holde kurset for dig?

Har du behov for et skræddersyet kursus, men mangler plads – så lad os stå for hele arrangementet. Vi har en eksklusiv aftale med TRINITY hotel og konference i Fredericia. Så kan du læne dig tilbage og modtage ny viden i fantastiske omgivelser med gode kulinariske oplevelser.

Kommende kurser og relevante kursusemner

Brush-up årsregnskabsloven klasse A og B: Kurset giver dig en grundig gennemgang i regnskabsreguleringen for klasse A og B, kombineret med en lang række praktiske værktøjer/modeller. Pris kr. 2.400. Nærmere om tidspunkt tilgår.

Corona hjælpepakker: Bliv klædt på til fortsat at rådgive om de aktuelle hjælpepakker samt bliv klar til de kommende slutopgørelser, der skal indberettes til virk.dk. Skriv til os, hvis du vil høre mere – info@revisupport.dk

Virksomhedsskatteordninger (FDR): Bliv opdateret på virksomhedsskatteordningen igennem dette FDR-kursus, der afholdes på TRINITY Fredericia den 10/11 2020 eller SCANDIC Sydhavnen, København den 12/11 2020. Pris for ikke-FDR medlemmer kr. 2.800. Læs mere her (inkl. tilmelding)

Moder-/datterselskaber (FDR): Med dette kursus bliver du klar til regnskabssæson 2021 indenfor området kapitalandele – moder- og datterselskaber. Få styr på indre værdis metode, behandling af udbytte, behandling af sambeskatning og notekravene. Kurset afholdes 18/11 2020 på SCANDIC Odense. Pris for ikke-FDR medlemmer kr. 2.800. Læs mere her (inkl. tilmelding).

Faldgruber ved revision (FDR): Undgå fejl ved udførelse af revision – bliv opdateret i krav og gennemgang af områder ved revisionen, som ofte medføre fejl i udførelsen, herunder dokumentationen. Kurset afholdes på SCANDIC Roskilde den 23/11 2020. Pris for ikke-FDR medlemmer kr. 2.800. Læs mere her (inkl. tilmelding).