Kursusprogram 2020/21:

 

Vores kursusprogram for 2020/21 forventes klar medio/ultimo april 2020 og kan hentes her på siden. Husk 2020 er sidste år i 3-års perioden for obligatorisk efteruddannelse for godkendte revisorer.

Vi tilbyder også at lave et skræddersyet kursus i din virksomhed, for din ERFA-gruppe eller blot for en mindre gruppe af udvalgte medarbejdere i virksomheden. Vi har tilknyttet et betydeligt antal meget kompetente undervisere, som står klar til at sammensætte det perfekte interne kursus til Jer.

Start sæson 2020 rigtigt:
  • Bestå kvalitetskontrollen 2020: Igen nærmer tiden sig for, at revisionsvirksomheder udtages til ordinær kvalitetskontrol 2020. Samtidig er Erhvervsstyrelsen i gang med at afslutte kontrollerne for 2017 og 2018 – hvilket vil medføre en del påtaler og sager hos Revisornævnet. Vil du undgå dette, så deltag i det kommende kursus om kvalitetskontrol i maj 2020. Du kan allerede nu – uforpligtende – tilmelde dig. Skriv til info@revisupport.dk – anfør kursus B03, deltagernavn og evt. firmanavn. Pris kr. 2.400.

Få alle dine kursustimer – på Færøerne

PK Kurser har for 2020 skabt en enestående mulighed for at deltage i et 1-uges kursus på Færøerne, hvor vi kombinerer obligatorisk efteruddannelse (ialt 40 timer) med socialt samvær, kollegial samvær med Færøske revisorer og en enestående mulighed for at se det Fantastiske Færøerne og smage lidt på landets kulinariske oplevelser.

Vil du vide mere – eller allerede nu uforpligtende forhåndsreservere – så skriv til os på info@revisupport.dk (anfør “Færøerne”, deltagernavne og evt. firmanavn). Kurset afvikles i uge 40 og prisen forventes i niveau 16.000 kr. inkl. kursus, flyrejse, ophold mv.

Skræddersyede kurser efter dit behov – SKAL VI KOMME TIL DIG ?

Fandt du ikke det du søgte – eller har du i din virksomhed behov for et helt særligt kursus, måske på tværs af emner. Så kontakt os, så sammensætter vi et skræddersyet kursus til dig/Jer i virksomheden/Erfa-gruppen.

Om vore kurser:

I 2020 afholdes vore kurser på Trinity Hotel og Konferencecenter, Fredericia. Vores samlede 2020-katalog forventes klar ca. ultimo april 2020.