Aktuelle kurser 2020/21

PK Kurser er en del af ReviSupport.

Fra 2020 udbyder PK Kurser ikke længere eget kursusprogram – men vi vil meget gerne skræddersy et specifikt kursus til din virksomhed. Vi har et stort netværk af fremragende undervisere og foredragsholdere indenfor alle felterne revision, regnskab, skat/moms, ledelse og meget andet. Så hvorfor tage ud af huset – når vi kan komme til dig.

Kontakt os på info@revisupport.dk eller via “kontakt”, så tager vi en drøftelse om Jeres ønsker og sammensætter et program til Jer. Vi sørger for at booke underviser, udarbejder kursusbeskrivelser og efterfølgende evaluering og kursusbeviser. Har du behov for at låne AV-udstyr sørger vi også for det – din opgave bliver alene at få det bedst mulige udbytte på dagen. Det kalder vi: “Vi gør det nemmere”

AKTUELT: Er du gået glip af webinar om Corona – så køb adgang til at se/gense vores seneste webinar. Bestilles under værktøjer.

Skræddersyede kurser efter dit behov

Skal vi komme til dig?

Har du ikke fundet det kursus, som du har behov for? Så kontakt os, så sammensætter vi et skræddersyet kursus til dig/Jer i virksomheden/Erfa-gruppen.

Skal vi holde kurset for dig?

Har du behov for et skræddersyet kursus, men mangler plads – så lad os stå for hele arrangementet. Vi har en eksklusiv aftale med TRINITY hotel og konference i Fredericia. Så kan du læne dig tilbage og modtage ny viden i fantastiske omgivelser med gode kulinariske oplevelser.

Kommende kurser og relevante kursusemner

Brush-up årsregnskabsloven klasse A og B: Kurset giver dig en grundig gennemgang i regnskabsreguleringen for klasse A og B, kombineret med en lang række praktiske værktøjer/modeller. Pris kr. 2.400. Nærmere om tidspunkt tilgår.

Kvalitetskontrol: Er du udtrukket til kvalitetskontrol eller har du behov for at blive opdateret på kravene – herunder krav til den interne overvågning – så afholder vi i juni og august en række kurser/webinarer om kvalitetskontrollen anno 2021. Hvis du vil vide mere, så skriv til os på info@revisupport.dk og hør mere.

WEBINAR Covid-19 kompensationer og slutopgørelser: Gik du glip af det seneste Corona-webinar, så køb adgang til at se/gense webinaret. Bestil under værktøjer.

Aktuel skat: Mange er gået glip af kurser om aktuel skat primo 2021. Taxmaster har udarbejdet en 1 times video af de vigtigste skattenyheder – så er du klædt på til resten af 2021-sæsonen. Adgang til videoen koster kr. 800 ekskl. moms og kan bestilles her.