Aktuelle kurser og webinarer

Bestilling kurser og webinarer mv.: elektronisk her.

PK Kurser er en del af ReviSupport.

Skal vi skræddersy et specifikt kursus til din virksomhed. Vi har et stort netværk af fremragende undervisere og foredragsholdere indenfor alle felterne revision, regnskab, skat/moms, ledelse og meget andet. Så hvorfor tage ud af huset – når vi kan komme til dig.

Kontakt os på info@revisupport.dk eller via “kontakt”, så tager vi en drøftelse om Jeres ønsker og sammensætter et program til Jer. Vi sørger for at booke underviser, udarbejder kursusbeskrivelser og efterfølgende evaluering og kursusbeviser. Har du behov for at låne AV-udstyr sørger vi også for det – din opgave bliver alene at få det bedst mulige udbytte på dagen. Det kalder vi: “Vi gør det nemmere”

Var du ikke med på vores seneste LIVE webinarer – så kan du stadig købe adgang til webinarerne offline:

AKTUEL – Webinar “I gang med ISQM 1”. Bestil offline adgang via nedenstående link til elektronisk bestillingsblanket

Skræddersyede kurser efter dit behov

Skal vi komme til dig?

Har du ikke fundet det kursus, som du har behov for? Så kontakt os, så sammensætter vi et skræddersyet kursus til dig/Jer i virksomheden/Erfa-gruppen.

Skal vi holde kurset for dig?

Har du behov for et skræddersyet kursus, men mangler plads – så lad os stå for hele arrangementet. Vi har en eksklusiv aftale med TRINITY hotel og konference i Fredericia. Så kan du læne dig tilbage og modtage ny viden i fantastiske omgivelser med gode kulinariske oplevelser.

Aktuelle og kommende kurser og webinarer

Webinar “I gang med ISQM 1”: Med dette 2-timers webinar får du en praktisk introduktion til den nye kvalitetsstyringsstandard ISQM 1, som er aktuel for alle revisionsvirksomheder og kræver detaljerede tilpasninger i eksisterende manualer. Webinaret vil give tips til hvordan du kommer i gang og hvad du praktisk skal gøre. Webinarpris kr. 1.395. DU KAN STADIG BESTILLE OFFLINE ADGANG. Tilmelding via bestillingsblanket (link ovenfor).

Teams DEMO af QWM som kvalitets- og ressourceværktøj: Er du QWM-bruger eller overvejer at blive det, så tilbyder vi GRATIS online-demo af værktøjet igennem Teams. Kontakt os for en aftale herom på mail info@revisupport.dk.