Aktuelle kurser og webinarer

PK Kurser er en del af ReviSupport.

Skal vi skræddersy et specifikt kursus til din virksomhed. Vi har et stort netværk af fremragende undervisere og foredragsholdere indenfor alle felterne revision, regnskab, skat/moms, ledelse og meget andet. Så hvorfor tage ud af huset – når vi kan komme til dig.

Kontakt os på info@revisupport.dk eller via “kontakt”, så tager vi en drøftelse om Jeres ønsker og sammensætter et program til Jer. Vi sørger for at booke underviser, udarbejder kursusbeskrivelser og efterfølgende evaluering og kursusbeviser. Har du behov for at låne AV-udstyr sørger vi også for det – din opgave bliver alene at få det bedst mulige udbytte på dagen. Det kalder vi: “Vi gør det nemmere”

EKSTRA – NY BOGFØRINGSLOV + NYE REVISORPLIGTSREGLER:  Bestil adgang til webinar afholdt 16. juni 2022 kl. 14-16 – pris kr. 800 ekskl. moms. Bestil ved at skrive til info@revispport.dk, angiv navn, firma og mailadresse (for alle deltagere). Vi sender link og password.

Skræddersyede kurser efter dit behov

Skal vi komme til dig?

Har du ikke fundet det kursus, som du har behov for? Så kontakt os, så sammensætter vi et skræddersyet kursus til dig/Jer i virksomheden/Erfa-gruppen.

Skal vi holde kurset for dig?

Har du behov for et skræddersyet kursus, men mangler plads – så lad os stå for hele arrangementet. Vi har en eksklusiv aftale med TRINITY hotel og konference i Fredericia. Så kan du læne dig tilbage og modtage ny viden i fantastiske omgivelser med gode kulinariske oplevelser.

Kommende kurser og relevante kursusemner

Brush-up årsregnskabsloven klasse A og B: Kurset giver dig en grundig gennemgang i regnskabsreguleringen for klasse A og B, kombineret med en lang række praktiske værktøjer/modeller. Pris kr. 2.400. Nærmere om tidspunkt tilgår.

Kvalitetskontrol: Er du udtrukket til kvalitetskontrol eller har du behov for at blive opdateret på kravene – herunder krav til den interne overvågning – så afholder vi i 2022 en række kurser/webinarer om kvalitetskontrollen anno 2022. Hvis du vil vide mere, så skriv til os på info@revisupport.dk og hør mere.

Webinar update Revisors erklæringer: Med dette webinar – der ikke er online – kan du hente og se webinaret når det passer dig. Webinaret giver en genopfriskning af regler og forhold vedrørende uafhængighed og revisoretik samt gennemgår revisors erklæringer med særlig fokus på revision, modifikationer og selskabsretlige erklæringer. Herudover gennemgås betingelser for fravalg af revision samt de nye revisor-/revisionsregler, der forventes implementeret i 2022. Bestilling via den elektroniske bestillingsblanket – du finder link øverst på denne side.