Om os og vores vision

Revisupport er en del af PK Kurser som er ejet af statsaut. revisor Per Kristensen. Per har mange års erfaring indenfor revision, rådgivning og skat. Vores support sker igennem etablerede netværk og kontakter, som alle har mange års erfaring indenfor deres respektive fagområder.

Revisupport’s vision er at skabe en nem mulighed for fleksibel og prisbevist videndeling blandt revisorer og andre økonomirådgivere. Idéen er, at hver revisor ikke konstant skal opfinde den dybe tallerken! Visionen er også at tilbyde skræddersyede og “jordnære” kurser til den praktiserende revisor, enten som typekursus eller som et kursus, planlagt og tilrettelagt efter dit specifikke behov!

Du kan få adgang til login funktionen ved at abonnerer på revisupport. Som abonnement får du adgang til mange funktionelle dokumenter, rabat på kurser og kvalitetskontrol/-assistance samt hurtigt svar på spørgsmål.

Per Kristensen, statsaut. revisor og indehaver

Vore ydelser / arbejdsområder

REVISUPPORT

Vi yder support til revisorer, bogholdere, advokater, IT-udviklere indenfor regnskab og revision mv. indenfor områderne:

  • Regnskab
  • Revision
  • Skat/Moms
  • Selskabsforhold
  • Almen revisorjura

Ydelserne omfatter også salg af skabeloner, paradigmer mv.

PK KURSER

PK Kurser udvikler og udbyder egne kurser igennem eget kursuskatalog, der tæller over 40 kurser indenfor regnskab, revision, skat/moms, bogføring samt andre relevante kurser, f.eks. stresshåndtering, pensionsforhold osv.

Herudover leverer vi kvalificeret undervisning for andre kursusudbydere, varetager kursusadministration mv. Vi sammensætter individuelle kurser efter dit ønske. Kontakt os for en dialog om et kursus i din virksomhed/i dit netværk.

2+ AUDIT

Godkendte revisionsvirksomheder skal årligt udføre intern overvågning/kontrol af egne systemer. Igennem 2+ Audit tilbyder vi at udføre kontrol af kvalitetsstyringssystemer, sagsløsning samt assistance og bistand i forbindelse med eksterne kvalitetskontroller.

2+ Audit udføre også systemkontroller for IT-udviklere, revisionsnetværk med egne systemer mv. Kontakt os for en løsning i din virksomhed.

JUBII EVENT

Vores nyeste tiltag (forretningsområde) er udvikling af events og arrangementer for økonomifolk. Sådanne events omfatter foredrag, fyraftensarrangementer osv.

Vi udvikler løbende egne nye events, men bistår også gerne din virksomhed/organisation med at arrangerer/booke events til f.eks. firmaarrangementer, kundearrangementer osv.

Kontakt os for en dialog om dit kommende arrangement. Vore egne events annonceres løbende via vores nyheder samt på kursussiden.

Revisupport og vore omgivelser – Vores sociale ansvar

Revisupport påtager sig et socialt ansvar. Vi har igennem vore kurser valgt siden 2016 at støtte TV2’s knæk cancer kampagne. Igen i 2019 støttede vi denne kampagne, men her i udvidet form – idet dele af bidrag fra kursusaktiviteten nu videresendes ubeskåret til kampagnen, sammen med aftalte bidrag fra flere af vore samarbejdspartnere – det blev samlet til et bidrag på ca. 15.000 kr. – det er vi rigtig stolte af. Tusind tak, fordi du som kursist og/eller samarbejdspartner gjorde det muligt for os igen i 2019 at sende et stort bidrag til kampen mod cancer!

Vi gentager indsamlingen og støtten i 2020 – du kan allerede nu give et bidrag (se SMS-kode til højre). Der er også adgang til støtte via Mobilpay eller bankoverførsel. Indsamlingsmålet for 2019 er 25.000 kr. Kampagnen løber til og med uge 43, 2020.

Udover vores engagement i Knæk Cancer kampagnen støtter vi også andre almene og kulturelle aktiviteter, f.eks. Kløften Festival 2019 (Haderslev).

Du kan bidrage til vores indsamling 2020 med nedenstående SMS-kode:

Samarbejdspartnere