Per Kristensen, statsaut. revisor og indehaver

Revisupport er ejet af statsaut. revisor Per Kristensen. Per har mange års erfaring indenfor revision, rådgivning og skat. Vores support sker igennem etablerede netværk og kontakter, som alle har mange års erfaring indenfor deres respektive fagområder.

Revisupport’s vision er at skabe en nem mulighed for fleksibel og prisbevist videndeling blandt revisorer og andre økonomirådgivere. Idéen er, at hver revisor ikke konstant skal opfinde den dybe tallerken eller gennemsøge hele internettet for ny viden! Igennem målrettet faglig information via web og nyhedsmail vil vi give dig de informationer som er vigtige. Vi vil også give dig nem og prisbevist adgang til værktøjer – så du kan fokuserer på din forretning og dine kunder.

Revisupport omfatter tillige PK Kurser, som sammensætter skræddersyede nærværende og konkrete faglige kurser samt 2+ Audit som udføre kvalitetskontroller hos godkendte revisionsvirksomheder og assisterer med udvikling og opdatering af forretningsgange til styrkelse af kvalitetsstyringen.

“Vi gør det nemmere”

Vore ydelser

arbejdsområder
REVISUPPORT

Vi yder support til revisorer, bogholdere, advokater, IT-udviklere indenfor regnskab og revision mv. indenfor områderne:

  • Regnskab og revision
  • Skat/Moms
  • Selskabsforhold

Ydelserne omfatter:

  • Ad hoc support
  • Salg og udvikling af skabeloner
  • Produktion og salg af faglitteratur
  • Udvikling og salg af IT-værktøjer

Vores skabeloner og IT-værktøjer er udviklet i Officemiljøer, så du ikke skal købe separate programmer for at bruge vores værktøjer

PK KURSER

PK Kurser udarbejder skræddersyede kurser til virksomheder, netværk, organisationer og ERFA-grupper. Herudover udføre vi egen undervisning for netværk m.fl.

Har du brug for:

  • Specifikt/målrettet kursus
  • Faglig kompetent underviser

Så kontakt PK Kurser på info@revisupport.dk for en drøftelse.

2+ AUDIT

Godkendte revisionsvirksomheder skal årligt udføre intern overvågning/kontrol af egne systemer. Igennem 2+ Audit tilbyder vi at udføre kontrol af kvalitetsstyringssystemer, sagsløsning samt assistance og bistand i forbindelse med eksterne kvalitetskontroller.

2+ Audit udføre også systemkontroller for IT-udviklere, revisionsnetværk med egne systemer mv. Kontakt os for en løsning i din virksomhed.

JUBII EVENT

Jubii Event udvikler events og arrangementer for økonomifolk. Sådanne events omfatter foredrag, fyraftensarrangementer osv.

Vi udvikler løbende egne nye events, men bistår også gerne din virksomhed/organisation med at arrangerer/booke events til f.eks. firmaarrangementer, kundearrangementer osv.

Kontakt os for en dialog om dit kommende arrangement. Vore egne events annonceres løbende via vores nyheder samt på kursussiden.

Revisupport og vore omgivelser

– Vores sociale ansvar

Revisupport påtager sig et socialt ansvar. Vi har igennem vore kurser valgt siden 2016 at støtte TV2’s knæk cancer kampagne. Igen i 2019 støttede vi denne kampagne, men her i udvidet form – idet dele af bidrag fra kursusaktiviteten nu videresendes ubeskåret til kampagnen, sammen med aftalte bidrag fra flere af vore samarbejdspartnere – det blev samlet til et bidrag på ca. 15.000 kr. – det er vi rigtig stolte af. Tusind tak, fordi du som kursist og/eller samarbejdspartner gjorde det muligt for os igen i 2019 at sende et stort bidrag til kampen mod cancer!

Vi gentager indsamlingen og støtten i 2020 – du kan allerede nu give et bidrag (se SMS-kode til højre). Der er også adgang til støtte via Mobilpay eller bankoverførsel. Indsamlingsmålet for 2019 er 25.000 kr. Kampagnen løber til og med uge 43, 2020. DU KAN OGSÅ STØTTE EFTER UGE 43 !

Udover vores engagement i Knæk Cancer kampagnen støtter vi også andre almene og kulturelle aktiviteter, f.eks. Kløften Festival 2019 (Haderslev).


Du kan bidrage til vores indsamling 2020 med nedenstående SMS-kode:

Samarbejdspartnere