Om os og vores vision

Per Kristensen, statsaut. revisor og indehaver

“Vi gør det nemmere”

Revisupport er ejet af statsaut. revisor Per Kristensen. Per har mange års erfaring indenfor revision, rådgivning og skat. Vores support sker igennem etablerede netværk og kontakter, som alle har mange års erfaring indenfor deres respektive fagområder.

Revisupport’s vision er at skabe en nem mulighed for fleksibel og prisbevist videndeling blandt revisorer og andre økonomirådgivere. Idéen er, at hver revisor ikke konstant skal opfinde den dybe tallerken eller gennemsøge hele internettet for ny viden! Igennem målrettet faglig information via web og nyhedsmail vil vi give dig de informationer som er vigtige. Vi vil også give dig nem og prisbevist adgang til værktøjer – så du kan fokuserer på din forretning og dine kunder.

Revisupport omfatter tillige PK Kurser, som sammensætter skræddersyede nærværende og konkrete faglige kurser samt 2+ Audit som udføre kvalitetskontroller hos godkendte revisionsvirksomheder og assisterer med udvikling og opdatering af forretningsgange til styrkelse af kvalitetsstyringen.

Vore ydelser

arbejdsområder
REVISUPPORT

Vi yder support til revisorer, bogholdere, advokater, IT-udviklere indenfor regnskab og revision mv. indenfor områderne:

  • Regnskab og revision
  • Skat/Moms
  • Selskabsforhold

Ydelserne omfatter:

  • Ad hoc support
  • Salg og udvikling af skabeloner
  • Produktion og salg af faglitteratur
  • Udvikling og salg af IT-værktøjer

Vores skabeloner og IT-værktøjer er udviklet i Officemiljøer, så du ikke skal købe separate programmer for at bruge vores værktøjer

PK KURSER

PK Kurser udarbejder skræddersyede kurser til virksomheder, netværk, organisationer og ERFA-grupper. Herudover udføre vi egen undervisning for netværk m.fl.

Har du brug for:

  • Specifikt/målrettet kursus
  • Faglig kompetent underviser

Så kontakt PK Kurser på info@revisupport.dk for en drøftelse.

2+ AUDIT

Godkendte revisionsvirksomheder skal årligt udføre intern overvågning/kontrol af egne systemer. Igennem 2+ Audit tilbyder vi at udføre kontrol af kvalitetsstyringssystemer, sagsløsning samt assistance og bistand i forbindelse med eksterne kvalitetskontroller.

2+ Audit udføre også systemkontroller for IT-udviklere, revisionsnetværk med egne systemer mv. Kontakt os for en løsning i din virksomhed.

JUBII EVENT

Jubii Event udvikler events og arrangementer for økonomifolk. Sådanne events omfatter foredrag, fyraftensarrangementer osv.

Vi udvikler løbende egne nye events, men bistår også gerne din virksomhed/organisation med at arrangerer/booke events til f.eks. firmaarrangementer, kundearrangementer osv.

Kontakt os for en dialog om dit kommende arrangement. Vore egne events annonceres løbende via vores nyheder samt på kursussiden.

Revisupport og vore omgivelser

– Vores sociale ansvar

Revisupport påtager sig et socialt ansvar. Det praktiserer vi igennem løbende bidrag og sponsorater til kulturelle og almene formål, f.eks. festivaller, støtteindsamlinger osv.

På samme måde som vores mål er at lette hverdagen for revisorer og regnskabsfolket – er det vores mål at tilbyde prisbeviste løsninger, der dels sikre muligheden for udvikling af vores koncepter, værktøjer og øvrige produkter og dels at udvise et socialt ansvar igennem uddeling til almene formål, kultur og forskning mv. Denne mission føre vi med igennem de samarbejder og netværk vi løbende etablerer og vedligeholder.

Samarbejdspartnere