Så er vores kursuskatalog for 2019/20 klar. I denne sæson byder vi på attraktive internatkurser – uge 36 for revisorer og uge 37 for elever/trainees og yngre revisormedarbejdere. Internatkurserne omfatter 4 dages koncentreret undervisning af engagerede dygtige undervisere kombineret med god mad og overnatning i skønne omgivelser. Du kan naturligvis også deltage på internatkurserne uden overnatning – eller vælge enkeltdage fremfor et helt forløb.

Vi har også valgt at gentage populære kurser indenfor stresshåndtering/kommunikation og tilføjet et nyt operationelt kursus indenfor “Personlighedstyper og Konfliktforebyggelse”. Herudover har vi også en kursusrække på i alt 3 dage indenfor bogføring – fra begyndere, til udvidet med Economic til avanceret – klar til regnskab.

Vi starter årets sæson allerede 11. juni og 12. juni 2019 med kurset “Bestå kvalitetskontrollen”. Disse kurser henvender sig særligt til revisionsvirksomheder, der senest 1. juni 2019 har modtaget meddelelse om lovpligtig kontrol i 2019. Vi gentager kurserne den 3. og 4. september 2019.

Vores samlede kursuskatalog med kursusbeskrivelser, underviseroversigt osv. er tilgængelig via vores hjemmeside medio april. Du kan allerede nu se vores samlede kursusoversigt her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi annoncerer løbende aktuelle kurser via vores nyhedsmail og via nyhederne på vores hjemmeside.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]