Så er PK KURSER’s kursuskalender klar – og det samlede kursuskatalog med beskrivelser, underviseroversigt mv. forventes klar til download fra vores hjemmeside ultimo marts.

Du kan allerede nu via linket på kursussiden downloade kursuskalender og tilmeldingsskema.

I 2018 støtter vi igen TV2’s knæk cancer kampagne i oktober 2018. Det gør vi igennem en grundstøtte suppleret med en støtte pr. kursusdeltager igennem hele 2018 – altså frem til årets udgang. Vi har samtidig indgået aftale med flere af vore tilknyttede undervisere, der sponserer dele af undervisningshonoraret til det gode formål. Yderligere har de hoteller/konferencecentre vi har indgået aftale med i 2018 givet tilsagn om tilsvarende støtte pr. kursist. Så tilmeld dig kurserne hos PK KURSER og vær med til at støtte det gode formål.

Vi har samtidig etableret det største kursusprogram hidtil. Kurserne afvikles på Trinity i Fredericia, der giver gode rammer for en god kursusdag kombineret med en kulinarisk oplevelse – og så er det nemt at finde fra motorvejen både fra nord, syd, vest og øst.

Mange af vore kurser udbydes også i øst, hvor vi har indgået aftale med Comwell Korsør, med en enkelt undtagelse – hvor kurset foregår lidt sydligere, nemlig på Comwell Klarskovgaard – syd for Korsør. Også på disse to Comwell hoteller finder du gode rammer for en god undervisningsdag – tilsvarende kombineret med kulinariske oplevelser. Begge hoteller er nemme at finde både fra øst og vest – i direkte forbindelse med E20.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vore kurser. Bestil allerede i dag!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]