KursusSelskabsforhold

Revisor deltager meget ofte i rådgivning omkring valg af virksomhedsform og efterfølgende assistance med oprettelse af (eller indkøb af) selskab. Fra juni 2019 og henover sommeren har mange rådgivere oplevet ekstremt lange ekspeditionstider i Erhvervsstyrelsen og mange har tillige oplevet at få afvist registreringssager, bl.a. afledt af “fodfejl” i registreringen.

De stærkt forlængede ekspeditionstider skyldes, at styrelsen i kampen mod hvidvask udtog stort set alle nyregistreringssager til manuel behandling. Det har naturligt i en overgangsperiode medført forlængede ekspeditionstider. Resultatet af kontrollen viste bl.a. følgende typiske fejl ved nyregistreringer:

  • Manglende underskrift på dele eller alle dokumenter (både stiftelsesdokument og vedtægter skal underskrives)
  • Manglende angivelse af CVR-nummer på stiftere, når stifterne var andre juridiske enheder
  • Manglende dokumenter – ofte ved stiftelser ved apportindskud

Er du som rådgiver engageret i at rådgive om virksomhedsformer og evt. yder bistand med oprettelse/registrering af selskaber – så kan du med fordel deltage i et af vore kurser målrettet revisorer m.fl.:

  • Virksomhedsformer:  11. september 2019 på Hotel Trinity, Fredericia
  • Partnerselskaber:  11. september 2019 på Hotel Trinity, Fredericia og 12. september 2019 på Comwell Klarskovgaard

Du kan tilmelde dig kurserne ved at skrive kursusnr., deltagernavn, firmanavn og mailadresse til info@revisupport.dk.

Har du behov for et nyregistreret selskab og vil undgå lange ekspeditionstider eller at sagen forsinkes af manuel behandling, så kan vi via samarbejde med SELSKABSREG tilbyde salg af færdigregistrerede selskaber – altså selskaber der ikke tidligere har haft erhvervsaktivitet, men som ligger klar til brug med CVR-nummer mv. Kontakt os på info@revisupport.dk, hvis du har brug for et færdigregistreret selskab – så sender vi dig de nødvendige informationer.